Wednesday, December 28, 2011

pembaka 4 sale

                                           

                                          ayam dari breder teganu gak ni rakan Ss beli dulu..
                                          so klu berminat bleh halo Ss,ayam muda lagi ni..
                                           

muda anak ara xxx

muda anakkpd  ara xxx baru nk datang perangai..
ayam saiz kecil br nk aktif setelah sakit dari anak b.
pic bawah sekali adalah bapak dia ara xxx skang berada di reban rakan Ss otai KL















anak b tina sami gila + kubing otai sayuti

Tuesday, December 27, 2011

projek sami gila 2012

video

projek 2012 baka sami gila menjadi pilihan..ni Ss post kan remaja pure sami gila..

Wednesday, December 14, 2011

UNTUK DI JUAL- FOR SALE


 MUDA KUNING

ARA DUNGUN
AYAM KECIL DAH MULA DATANG PERANGAI..

Tuesday, December 13, 2011

SEPASANG PEMBAKA REBAN FOR SALE


 SEPASANG  SERAMA UNTUK DIJUAL..
JANTAN ADA VIDEO KT BAWAH sS UPLOAD
BEBERAPA HARI LEPAS


INDUK BAKA CIKGU LAH MARANG ORI DARAH EKO KELABU,DI JAMIN BERTELUR








Monday, December 12, 2011

Thursday, December 8, 2011

remaja br nk bergaya

video
anak b masuk remaja dah..twin spark ranger..kembar dah terbang surabaya tinggal adik sj br nk bergaya

Wednesday, December 7, 2011

Monday, December 5, 2011

for sale

anak a for sale- sepasang




saya nk lego anak a sepasang sbb dah penuh reban,untuk memberi laluan kepada anak2 kecil yg baru tetas 3 ibu..so klu berminat boleh merisik kabar..

anak a jantan  kuning anak megatron
anak a betina  anak megatron induk kelabu


ayam dah tarik


Monday, November 28, 2011

anak b for sale - anak megatron -


2 eko anak megatron utk dijual.. boleh datang tgk klu berminat..

Monday, November 21, 2011

anak a megatron

anak megatron..ibu dia br sj Ss masuk td dgn angry bird..tukar warna plak..kita try ara pulak taun depan

ayam salin eko pulak



2 eko ayam Ss dah ready nk trn bon KL meluruh pulak..hari ni tiba2 jatuh eko 2 3 helai..so masuk induk sj la projek ujung tahun..kita tg la  R n D ni apa jadi..

Tuesday, November 15, 2011

Saturday, November 12, 2011

angry bird video

video

anak megatron


 anak megatron dah masuk usia sebulan lebih
bersama induk kandang cikgu lah marang..

Wednesday, November 9, 2011

angry bird video



video


                                                       video biasa2 ja dok gila betina lg






                                               anak megatron terkini tgh salin ekor



Wednesday, November 2, 2011

ayam a for sale

 ayam kuning untuk dijual..
ayam A  tarik lonjak dan lempar sayap..
ayam pernah bertanding kategori muda dan A..
tempat ke2 dua kategori.. bon melaka

Muda


hari ni Ss cuti so bleh la geledah reban cuci2 skit,berita baik Ss 3 eko induk Ss dah menetas so termasuk yg semalam ada la16eko generasi 2011 hahha..oleh kerana hujan sj skang ank2 semua terpaksa masuk dalam rumah  sbb lapis awal byk yg mati,so melalak jugak la org umah Ss :)...

ni lagi satu ayam Ss salin eko jgk..so lupakan lah bon2 terdekat..Ss upload la sikit2 pic ayam yg xseberapa bt tontonan kawan2..

angry bird

Add caption
Angry bird.
ayam tgh salin eko dan sayap.

Tuesday, November 1, 2011

double z

meleruh salin ekor..so xsempat main la bon terdekat

anak MEGATRON

Anak megatron cucu chong wey.
sama mcm megatron masa kecik,kita tg ja apa result dia..

Friday, October 21, 2011

MeGatrOn - pembaka utama

Megatron salah satu pembaka utama anak kepada chong wey bersama induk panter..

hari ni anak2 generasi 2 megatron dgn induk panter dah menetas,nnt Ss upload bila anak a siap..


Chong wey sebelum betukar tangan bapak kepada megatron

Sunday, October 16, 2011

Tuesday, October 4, 2011

Followers

About Me

My photo
011-23433068 sek 19 shah alam, selangor, Malaysia
FB - Syahrul Anuar Mohamad a'kum selamat datang bt geng2 serama yg sudi singgah kt blog SS ni..bt pertama sekali sy join blog ni dapat la kita bertukar2 fikiran dan memantap kan lg produk2 serama kita ni..

SeramaSirim

a'kum kpd bloger2 dan rakan2 yg menyingah ke blog Ss..
terutama sekali Ss mengucapkan tahniah kepada peminat seram malaysia yg telah menaikkan martabat serama kita sekali lg..
blog SeramaSirim Ss di namakan mcm 2 sbb Ss ni Salah seorang staff kt sirim..so senang skit nk kenal Ss..so Sapa yg ada soalan dan cadangan pada blog atau ayam ss boleh la email or coment Ss k..tq

My Blog List