Monday, September 24, 2012

PERTANDINGAN AYAM SERAMA ANJURAN KL&SELANGOR CLUB BERSAMA FAMA 29/9/2012


TARIKH : 29-09-2012 ( SABTU )

IBU PEJABAT FAMA, BANDAR BARU SELAYANG,
BAGUNAN FAMA POINT, 68100 SELAYANG
SELANGOR DARUL EHSAN.

JOHAN : RM 300
N.JOHAN : RM250
KE 3 : RM200
SAGUHATI : RM40

BONANZA 1 : RM 1000 X 1
BONANZA 2 : RM 500 X 2

LUCK DRAW 1 ; RM 100 X 5
LUCK DRAW 2 : RM 50 X 4

HAMPERS : 10 AGROMAS

UNTUK MAKLUMAN PEMAIN2 KATEGORI ANAK A TIDAK DI PERTANDINGKAN
DAN DI GANTIKAN DENGAN KATEGORI REMAJA BETINA..

BERAT REMAJA BETINA : 151gm HINGGA 250 gm ( CIRI2 REMAJA BETINA )
KATEGORI LAIN  SEPERTI BIASA DAN TIADA PERUBAHAN KECUALI ANAK A.

PENDAFTARAN : RM 40.00
BOTB : PIALA DAN WANG TUNAI

UNTUK KETERANGAN LANJUT SILA HUBUNGI :

EN ZAM SUBANG : 012 6406769
MASOOD TASEK KESUMA : 012 6406769
ABG SUIB OTAI : 019 2859869
EN BUSTAMIN SERAMA PUTRA : 012 2041257

ank lang puchong masih dalam simpanan


anak pure Baka Lang Ss simpan pure dari baka en rahman pesona sudah berumur lingkungan 2 tahun lebih..Lang puchong sudah pergi selamanya..

remaja masih dalam traning


cros welly blue base for sale

goku pembaka hijau

last game melaka baru2 ni no4 kategori A..kurang bergaya mungkin xpisah dgn induk2 trus ke bon..apa pun Ss ttp puas hati..

anak sami version2

Tuesday, June 26, 2012

Super Lock - Naib johan ank B bon melaka
















anak B ni eko xsiap,tapi dah nama rezeki dapat jgk naib johan syukur....

no 4 kategori anak B bon melaka


anak c ke remaja dah ni,cm nk test atas meja apa cer.. :)

Johan kategori induk bon Melaka

Wednesday, June 6, 2012

sedia di lepaskan


klu ada yg berhajat ayam ni boleh halo2 sy..

Tuesday, June 5, 2012

dah masuk muda


 ayam ni dah masuk muda tapi eko sayap belum siap masih ada lagi bulu remaja yg xjatuh..Ss penah post pic ayam ni sebelum ni..harap2 mengikut jejak langkah abgnya sami muda..

no 4 anak a bon RTC gopeng perak


Sunday, May 20, 2012


Goku - no 2 kategori muda bon melaka..Ss try test nk tgk perangai even eko xsiap...tapi result amat membanggakan hati Ss..alhamdullillah...syukur2
lambat lagi nampak nya ayam ni nak siap apalagi dah masuk muda eko dan sayap masih bulu remaja...harap2 sempat la bon ipoh :)

Wednesday, May 9, 2012

remaja sami+ara

remaja baru nk ada perangai baka sami blah ibu dan bapak ara xxx

remaja tine sami


remaja sami betina adik beradik ank b yg pernah johan bon besar penang Ss post masa 1 april dulu

betina sami  eko kelabu satu bapak remaja atas ibu lain masih dari baka sami di kekalkan

Wednesday, April 4, 2012

Thursday, March 29, 2012

aksi sri palas bon perak-video lama Ss ambil masa BOTB

video

last aksi angry bird

video

remaja for sale

ayam pernah bertanding di bon melaka 2 kali kategori remaja
no 3 dan 6

ayam kawan sy boleh call klu berminat

Blog Archive

Followers

About Me

My photo
011-23433068 sek 19 shah alam, selangor, Malaysia
FB - Syahrul Anuar Mohamad a'kum selamat datang bt geng2 serama yg sudi singgah kt blog SS ni..bt pertama sekali sy join blog ni dapat la kita bertukar2 fikiran dan memantap kan lg produk2 serama kita ni..

SeramaSirim

a'kum kpd bloger2 dan rakan2 yg menyingah ke blog Ss..
terutama sekali Ss mengucapkan tahniah kepada peminat seram malaysia yg telah menaikkan martabat serama kita sekali lg..
blog SeramaSirim Ss di namakan mcm 2 sbb Ss ni Salah seorang staff kt sirim..so senang skit nk kenal Ss..so Sapa yg ada soalan dan cadangan pada blog atau ayam ss boleh la email or coment Ss k..tq

My Blog List