Sunday, August 28, 2011

SeLaMAt HaRi RaYa AiDiLfITRi MaAf ZaHiR DaN BaTiN

A'kum..Saya dari Serama Sirim mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin kepada rakan2 serama di malaysia atau di luar negara semoga aidil fitri tahun ni depenuhi pahala2 dan keberkatan dari ALLAH SWT..

Wednesday, August 24, 2011

bapak pembaka for sale



akum.. Ss nak lego and nego bapak pembaka teras Ss ni kepada sesiapa yang berminat..ayam masih power dan sentiasa bersama gundik reban so mmg bulu berserabut skit la..ayam ada ranking dan Ss upload video bapak ni sekali..klu berminat ckl saja kita bincang smpai jd,Ss bagi induk seko sebagai pear bapak ni..





video
video pendek yg sempat Ss amik,ayam br keluar dari induk2..masih bergaya cuma kurang kebas sbb jarang keluar reban..

Sunday, August 21, 2011

Ben10


 AKUM..Salam ramadhan dan salam 1 malaysia..
dah 20 hari puasa dok tgk,belek dok gosok ayam ni ahirnya bergaya jgk dia hari ni..Ben10 nama di beri adik kepada ayam yg Ss pon jual kt indonesia..ayam kebas paking lempar sayap salah satu kegemaran Ss klu gaya..harap2  pas raya kita test bon kedah

psn - mizi penaga ; adik pada ayam yg hang mau hari tu...ayam lmbtskit masuk kategori br mai

induk top 3 dah trn anak

induk tanding Ss last game kl keramat no 3 dah trn anak 2 eko..harap2 dup la anak ni



Wednesday, August 17, 2011

Gen2

sold - mat kedah
  Gen2 nama di beri,hasil darah chong wey + cikgu lah marang ( induk kuning kelabu ),Gen2baru datang perangai kebas dan lonjak dada..harap2 lepas raya bleh main kot
`

Thursday, August 11, 2011

dibuka utk jualan - for sale

 bapak pearl white ayam sesuai buat baka, ayam masih  bergaya baru siap ekor,sesuai bt bigener utk bertanding















sold - anak2 nk lego 3 jenis baka..xda tempat dah nk simpan..

Monday, August 1, 2011

anak B SOLD to utara

anak b baka lang + sri belut

Followers

About Me

My photo
011-23433068 sek 19 shah alam, selangor, Malaysia
FB - Syahrul Anuar Mohamad a'kum selamat datang bt geng2 serama yg sudi singgah kt blog SS ni..bt pertama sekali sy join blog ni dapat la kita bertukar2 fikiran dan memantap kan lg produk2 serama kita ni..

SeramaSirim

a'kum kpd bloger2 dan rakan2 yg menyingah ke blog Ss..
terutama sekali Ss mengucapkan tahniah kepada peminat seram malaysia yg telah menaikkan martabat serama kita sekali lg..
blog SeramaSirim Ss di namakan mcm 2 sbb Ss ni Salah seorang staff kt sirim..so senang skit nk kenal Ss..so Sapa yg ada soalan dan cadangan pada blog atau ayam ss boleh la email or coment Ss k..tq

My Blog List