Monday, November 28, 2011

anak b for sale - anak megatron -


2 eko anak megatron utk dijual.. boleh datang tgk klu berminat..

Monday, November 21, 2011

anak a megatron

anak megatron..ibu dia br sj Ss masuk td dgn angry bird..tukar warna plak..kita try ara pulak taun depan

ayam salin eko pulak



2 eko ayam Ss dah ready nk trn bon KL meluruh pulak..hari ni tiba2 jatuh eko 2 3 helai..so masuk induk sj la projek ujung tahun..kita tg la  R n D ni apa jadi..

Tuesday, November 15, 2011

Saturday, November 12, 2011

angry bird video

video

anak megatron


 anak megatron dah masuk usia sebulan lebih
bersama induk kandang cikgu lah marang..

Wednesday, November 9, 2011

angry bird video



video


                                                       video biasa2 ja dok gila betina lg






                                               anak megatron terkini tgh salin ekor



Wednesday, November 2, 2011

ayam a for sale

 ayam kuning untuk dijual..
ayam A  tarik lonjak dan lempar sayap..
ayam pernah bertanding kategori muda dan A..
tempat ke2 dua kategori.. bon melaka

Muda


hari ni Ss cuti so bleh la geledah reban cuci2 skit,berita baik Ss 3 eko induk Ss dah menetas so termasuk yg semalam ada la16eko generasi 2011 hahha..oleh kerana hujan sj skang ank2 semua terpaksa masuk dalam rumah  sbb lapis awal byk yg mati,so melalak jugak la org umah Ss :)...

ni lagi satu ayam Ss salin eko jgk..so lupakan lah bon2 terdekat..Ss upload la sikit2 pic ayam yg xseberapa bt tontonan kawan2..

angry bird

Add caption
Angry bird.
ayam tgh salin eko dan sayap.

Tuesday, November 1, 2011

double z

meleruh salin ekor..so xsempat main la bon terdekat

anak MEGATRON

Anak megatron cucu chong wey.
sama mcm megatron masa kecik,kita tg ja apa result dia..

Followers

About Me

My photo
011-23433068 sek 19 shah alam, selangor, Malaysia
FB - Syahrul Anuar Mohamad a'kum selamat datang bt geng2 serama yg sudi singgah kt blog SS ni..bt pertama sekali sy join blog ni dapat la kita bertukar2 fikiran dan memantap kan lg produk2 serama kita ni..

SeramaSirim

a'kum kpd bloger2 dan rakan2 yg menyingah ke blog Ss..
terutama sekali Ss mengucapkan tahniah kepada peminat seram malaysia yg telah menaikkan martabat serama kita sekali lg..
blog SeramaSirim Ss di namakan mcm 2 sbb Ss ni Salah seorang staff kt sirim..so senang skit nk kenal Ss..so Sapa yg ada soalan dan cadangan pada blog atau ayam ss boleh la email or coment Ss k..tq

My Blog List